Pasta z wędzonej makreli

Składniki:

filety z wędzonej makreli (3 sztuki – około 250 g), 4 ugotowane jaja organiczne, jogurt naturalny 0% tłuszczu*, szczypiorek (pęczek), koperek (kilka gałązek), rzeżucha (garść)

Sposób przygotowania:

  • Obrane ze skóry filety kroimy w drobne kawałki, a następnie mieszamy z drobno posiekanymi jajkami, zieleniną i jogurtem.
(*) zdrowy jogurt naturalny powinien mieć w składzie tylko: mleko i kultury bakterii
Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s