Sok z buraka, selera i pomarańczy

Składniki: 

na 2 szklanki soku potrzebujemy: 1 średni burak, seler naciowy (3-4 łodygi), 2 duże obrane pomarańcze

Sposób przygotowania:

  • Wyciskamy sok z umytych i pokrojonych składników przy użyciu wolnoobrotowej wyciskarki do soków (używam ślimakowej wyciskarki L’Equip Omni Juicer)
Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s