Zielony koktajl z jarmużem

Składniki:

Na 2 szklanki koktajlu potrzebujemy: dużą pomarańczę, posiekany jarmuż (2 duże garści), mały banan, woda mineralna (ok 1/3 szklanki)

Sposób przygotowania:

  • Jarmuż, wodę mineralną oraz obrane kawałki owoców rozdrabniamy w blenderze około 1 minuty do uzyskania jednolitego, kremowego koktajlu (używam blender firmy Kenwood kMix BLX510 o mocy 800 W)
Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s