Lody bananowo – jagodowe

Składniki:

dojrzałe banany (3 sztuki), jagody (szklanka), jogurt grecki (3/4 szklanki), miód (3 łyżeczki)

Sposób wykonania:

  • Banany kroimy w drobne kawałki i mrozimy wraz z jagodami przez noc
  • Zamrożone owoce wraz z jogurtem i miodem mieszamy w blenderze do uzyskania gładkiej konsystencji i zamrażamy na około 3 godziny.
Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s