Sok z tęczową botwiną

Składniki: 

Na 2 szklanki soku potrzebujemy: 3 duże liście tęczowej botwiny, 3 owoce kiwi, 2 obrane pomarańcze, 1/2 pęczka natki zielonej pietruszki

Sposób przygotowania:

  • Wyciskamy sok z umytych i pokrojonych składników przy użyciu wolnoobrotowej wyciskarki do soków (używam ślimakowej wyciskarki L’Equip Omni Juicer).

img_4075


Mam smaka na buraka

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s