Letni koktajl z Malibu, arbuzem oraz miętą

Składniki:

Na 1 drink potrzebujemy: rum Malibu kokosowy (3 kieliszki od wódki), woda sodowa (1/4 szklanki), dojrzały arbuz (4 małe kostki), limonka (2 kawałki), 8 listków mięty, kostki lodu 

Sposób przygotowania:

  • Wysoka szklankę wypełniamy do połowy pokruszonymi w blenderze kawałkami lodu.
  • Dolewamy do lodu Malibu, wodę sodową oraz dodajemy arbuza, listki mięty, limonkę i całość delikatnie mieszamy.

IMG_5288.jpg


Czuję miętę (II) - czyli mięta w mojej kuchni

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s